Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki üniversite okuyan kişinin EKPSS tercihi nasıl olacak?

csharpci

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
1-) AÖF de bir bölüm okursam. İkinci üniversiteden mezun olucam. EKPSS de iki üniversite tercihlerinide yapabilirmiyim ? Veya iki bölümden de kadro gelirse istediğim birini tercih edebilirmiyim ?
2-) AÖF Edebiyat,Tarih,Sosyloji okuyunca formasyonu her mezun olan alabiliyor mu ? Formasyon alma şartları var ise bu şartlar nelerdir ? Hangi sınavlardan en düşük kaç alanlar formasyon alabiliyor ? ALESten en az kaç puan almak gerekiyor ?

csharpci
sen sınava girmeden eğitim bilgilerinden sadece birini girebilirsin haliyle ösym ye hangisini bildirirse sadece o bülünüm kadrosuna başvuru yaparsın. formasyon konusunda bilgim yok.ve okuduğun bölümlerin ikisi de 2 yıllık veya 4 yıllık ise biri boşa gider iş hayatında hiçbir artısı olmaz. biri 2 yıllık biri 4 yıllık ise 2 yıllığın hükmü kalmaz

fatih_123 Teşekkür ederim. Ama bir noktada takıldım. Bir bölüm mühendislik olursa, diğer bölüm de tarih olursa. Sınav sonrası ikisinden de tercih edebilirmiyim ? Yoksa hangisini sınav öncesi bildirirsem o branştan mı tercih edebilirim ?

sanırım hangisini yazdırdıysan o bölüm ile ilgili tercih edersin.lise olarak kayıt yaptırdım fakat lisans mezunu oldum,şimdide önlisans okuyorum ve ama orta öğretim tercih yaptım :confused:

Üst Alt