Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlaç kullanmazsam bipolar bozukluk için rapor alamaz mıyım?

zidan

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
slm abla bipolar bozuklugu hastalığım var 3 4 yıldır ilaç alıyorum ama hiç ama hiç fayda etmiyor en sonunda illallah ettim ilaç almıyorum artık geçen sene 1 yıllık rapor aldım 100 de 70 oranında ben bu raporu süresiz yaptırmak istiyorum yaparlarmı sizce nasıl yapabilirim bilgi verirseniz ilaç bırakalı 3 ay oldu ne yapabilirim doktorda diyor ilaç almazsan sana rapor vermezler çalışmıyorum evde oturmuşum çalışmak bile zor geliyor bana çalışamıyorum

zidan

ortalama 4 yıldır bende bipolar hastasıyım % 40 rapor oranım var ve süresi bittiginde rapor heyete girdigim zaman rapor süresi uzuyor önce 1 yıllık alırsın sonra 2 yıl diye 5 yıla kadar cıkarsın ama bildigim kadarı ile psikiyarti süresiz rapor verilmiyor diye bilgim var ama sana arkadaş tavsiyesi ilaçlarını bırakma

Üst Alt