Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İleri derecede varis hastalığına rapor veriliyor mu?

şem_i

Aktif Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
benim bi arkadaşım var ,ileri derecede varisi var ameliyat demiş doktor ,hakları nelerdir , ne oranda rapor alabilir , yardımcı olursanız sevinirim:eek::)

YARA YOK damarlar şiş ve çok belirgin tek bacakta ,ve kalbe giden damarmış

en fazla alacagı % 20 bendede 2 bacakta var %36 aldım zorla

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Tahoma"][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE]ÖZÜR ORANLARI CETVELİ[/FONT][FONT="Tahoma"]
4- Venöz sistem hastalıkları: İnvaziv ve noninvaziv tetkiklerle tespit edilmişderin ven trombozuna bağlı venöz dönüş bozukluğu olanlar;[/FONT]
[FONT="Tahoma"]

a- Staz ülseri bulunmayanlar:% 20

b- Staz ülseri bulunanlar
1- Tek ekstremite:% 40
2- İki ekstremite:% 70[/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

çok teşekkürler cevabınız için...

Şem_i sen yinede bi şansını dene başka hastalıkların varsa onlarıda söyle

varis bende deyil bi arkadaşımda araştırmamı rica etti , onun adına araştırıyorum , bende başvuru yaptım rapor için , alabilecegimi düşünüyorum ,benim rahatsızlıklarım, böbrek , şeker, tansiyon, troid, çocukken geçirdigim romatizma belki yüzde 40 ve üzeri alabilirim ....

tansiyonu rapor için nasıl tesbit ediyolar bilgi verirmisin bana

benim sürekli muayene oldugum doktorum var , endokrinoloji uzmanı , şeker , troide bakıyor , tansiyon için , kardiyolojiye gidiyorum EKG ,EFOR TESTİ ,tansiyon ölçümü yapılıyor rapor için...

benden holtermi ne varmış onu takcam öle bakacam diyo tansiyonumda her zaman çıkmıyoki anlamadım

tansiyona %10 veriliyo

ONU BİLEMEM ben sabah akşam ölçtürüyorum tansiyonumu , bazen düşük bazen yüksek çıkıyor rapor alabilirmiyim bilemem...

yaşar18

ayaginizda varise bagli yaralar mi var?%36 nasil rapor aldiniz?benim iki ayaktada orta derecede varis var yara yok %kac oran verirler?

Üst Alt