Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnceleme yapıyoruz diyerek emekli aylığını henüz bağlamadılar. Neyi inceliyorlar?

bakiadamlar

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Tahsis numarası verecek vergi dairesi, maaş bağlayacak. "İnceliyoruz" diyorlar. Neyi inceliyor bunlar? Her türlü inceleme yapıldı zaten 8 aydır. Daha ne kadar beklemem gerekiyor, kafayı yiyeceğim ya? Sağlıcakla..

bakiadamlar

Emeklilik müracaatınızı yaptınız ve tahsis numarası aldınız mı?

Evet üstadım. 2 ay önce müracaat yaptım. Tahsis talep formunu ekletmeyi unutmuşlar. Gönderdim talep formunu. "Ne oldu" diye arıyorum, bu sefer de en son hizmet birleştirme gibi durum ile karşılaştım. Ben Bağ-Kur'um "ıvırım zıvırım yok dedim" "ne hizmet birleştirmesi" dedim. "Hata yapmışız" "Evrak kapandı" dediler. Bugün aradım "inceleme yapıyoruz" diyorlar şimdi de. 2 kere hata yaptı memurlar. Gerçekten zor durumdayım. Ne yapmam gerekiyor? Sağolun ilginiz için.

Üst Alt