Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe girersem 2022 aylığım kesilir mi?

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
1
2022 aylıgı alanların sgk dan istege baglı veya çalışarak sigortalı görünme şansı verilerek emekli olma şanslarının verilmesi lazım;

Özellikle altını çizdiğim yerde 2022 aylığı alanların; isteğe bağlı veya çalışarak sigortalı görünme şansı verilmesi halinde; Her5hangi bir işte Çalışarak; 2022 aylığını almaya devam edeceğiz ayrıyetende emekli olma şansına sahip olacağız mı demek istiyorsunuz. Bo konu/konuları biraz açar mısınız.

Bu arada ben 2022 aylığı alıyorum 45-69 arası.. Bir işte çalışmam halinde; Bugün ulusa seslenişte gördüm; Syn. Bşbkn. Recep Tayyip Erdoğan dediki - Özürlü olarak işe başlayanların sigorta primlerini biz ödüyoruz- dedi. Yanlışsam düzeltin.. Yardım eder seniz sevinirim. İyi akşmlar...

Özürlü olarak işe başlasam 2022' aylığım a zarar gelir mi?

Çalışmaya başladığınız zaman 3 ay içerisinde, SGK Primsiz Ödemeler Genel Müdürlüğüne dilekçe göndererek, 2022 maaşınızı kestirmeniz gerekiyor

Üst Alt