Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelimden dolayı hangi sınıf ehliyet alabilirim?

karekter06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Bendede işitme kaybı var işitme test sonucu sağ ve sol %50 civarında benım b sınıfı ehliyeti tamamlamıştım işitme yoktu içinde sonra emniyete gittim polis memur şüphelendi sen kulak burun bogaz doktorundan sürücü olur raporu istedi gittim doktora.
sen b sınıfı ehliyet alamazsın dedi.sana H sınıfı ehliyet olur dedi bende okadar uğraştım ettim doktor vermedi.allahtan gelen bir rahatsızlık gelmiş bana bende H sınıfa dönüştürmeye karar verdim.benim işitme kaybı sag ve sol %50 civarı benim almam hakkımda var.herhangi bir rahatsızlıgım yok sadece işitme kaybı var B sınıfı ehliyeti alabilirmiyim sizce....

Merhabalar benim b ehliyet serfikasını aldım.bende biraz işitme kaybı oldugu için b ehliyeti vermiyor h çevirmek zorundayım.araba alırken oturan boğa plakada yoksa nolur.

karekter06 plakadaki engelli işareti zaten kalkalı yıllar oldu. ayrıca kulaktan engelli olan özel tertibat gerektirmediği için ötv muafiyeti olmaz. o yüzden kendinizi yakmayın derim :) B sınıfı sertifikanız varsa B sınıfı almaya çalışın

İşitme engellilerin kullandığı araçlarda arka camda diğer sürücüler tarafından görülebilecek boyutta

skiter2.jpg

olmak zorundadır.

fatih'in bahsettigi, plakalardan kalkan engelli işareti ile karıştırılmasın.

B sınıfı almayı deniyorum emniyet sıkıntı yapıyor şuan h sınıfı için başvurmuş bulunuyorum.emniyet sıkıntı yaratmasa çoktan almıştım.

karekter06

Artık H sınıfı diye bir şey kalmadı. Sşze de B sınıfı verilecek. Sadece, sürücü belgesine işitme engelli olduğunuza dair kodlar eklenecek o kadar.

Benim Şuan H sınıfı sertifikam var sağlık raporu eski yeniletecegim yenilettigimde emniyet b sınıfı olarak mı verecek bana

ben b sınıfı aldım ama doktor ticari araç kullanamaz demişti ehliyetim de yazıyor bu da

Üst Alt