Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelli kişinin %50 oranlı raporu son cetvele göre kaç olur?

Konular
3
Reaksiyonlar
0
Son çıkan Balthazar cetveline göre işitme engellinin sakatlık oranı % 50 lerden % 65 e çıkarıldı mı sahiden?

Hayır. İşitme engelinde en yüksek özür oranı %52 dir.

hem işitme engelli ..hemde konuşması olmayan işitme engelilerin raporu %65 ...işitme için %52 geri kalan kısımda konuşamadığı için....yani %65 oran alabilirler...hem konuşma hemde işitmesi olmayanlar....

çamlıca bende seninle aynı fikirdeydim ama son çıkan cetvelden sonra yeniden rapor alıp sakatlığını % 65 e çıkaran ve vergi indirimini 2.kademeye çıkaran işitme engelli arkadaşlar gördümde ondan soruyorum..

seher35 peki aynı kişi (işitme+konuşma engelli) daha önce % 50 almışsa, benim gibi acaba demezmisin?

%52 daha önceki kanuna göreydi. Şuanki kanuna göre sanırım en fazla %70 e çıkarıldı.

KGökçe kokleara rağmen ve de konuşuyor olmana rağmen % 62 aldıysan demekki doğruymuş.. Hastaneye gidip yeniden heyete girsem mi acaba?

narkolepsi icinde rapor olursaydi:) uyu uyu al raporu ne guzelmis

Vay KGökçe kardeşim, gündüz uykusuna mı yatıyor? :D ben ihtiyarlar uyuklar sanırdım demek sende uyukluyorsun..:p;)

Üst Alt