Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliler 2022 aylığı alabilir mi?

erdalakbay

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
3
ben gözlerimden rahatsızım fakat bi arkadaşımın raporu var kulaktan duyma kaybı var 2022 maaşı verlmezmiş kulaktan doğrumudur bi bilgisi olan varmı o başvuracaktı duyduğumuza göre bi sürü kişinin iptal edilmiş...

Evde bakım aylığı alınamaz, başkasının bakımına muhtaçlık arandığı için,

2022 için, %40 ve üzeri raporunuzun olması gerekir,
ve 18 yaşından büyükseniz kendi gelirinize bakılır, hiçbir geliriniz yoksa nafaka yükümlüsü anne-babanızın gelirinden giderler düşüldükten sonra kişiye düşen yardım miktarına bakılır, 100 TL'yi geçmemelidir..
Çalışmıyor olmanız, aktif sigortalı olmamanız ve isteğe bağlı prim ödememeniz gerekmektedir.

şartlara uyuyorsanız,
http://www.engelliler.biz/forum/202...basvurusu-icin-gerekli-belgeler-ve-surec.html
başlığında ki belgelerle kaymakamlıktan mal müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz..

%40 rapor var kişinin eşi zaten 2022 alıyor ama işitme engelliler alamaz diye bişey duydum kulağa cihaz takılınc engeli ortadan kalkabiliyor diye birde iptal olanlar olmuş dediler hastahaneden

Üst Alt