Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. Araba alımında vergi indiriminden yararlanabilir miyim?

Konular
35
Reaksiyonlar
3
Gunaydın arkadaslar ehliyetim H ehliyet işitme cihazı yazıyo.Raporumda %52 işitme kaybı özürlü raporum var.Sıfır araba alırken vergi indirimi var mı acaba ??

Bu şekilde meclise teklif verildiğini duymuştum ne dersiniz bizde faydalanabilirmiyiz yasa çıkar mı ileride...

%64 oranında özrlüyüm.işitme engelliyim.bende yararlanmak istiyorum.h ehliyet almak ötv'den vergiden yararlanmak istiyorum.sizce ileride bizide görürler mi yasa çıkar mı yoksa boşuna hayal kurmayayım mı?

Benim özürü işitme ve tek böbrek toplam %64 ehliyetim b sınıfı bunun h sınıfı olarak değiştirme hakkım var mı?
engelli otoparkından yararlanmak ve indirimli araç almak isitoyrum hakkım var mı varsa nasıl yol izlemeliyim?

Üst Alt