Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. H sınıfı ehliyetimi B sınıfına çevirebilir miyim?

Fırat58

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Ehlıyetım H vardı B çevirmek olur mu acaba raporum % 48 işitme engellıyım acaba B çevirmek istiyorum!!
Acaba b ehlıyet alırsam polıse bana ceza yazar mı bılmıom!!! yarın önce hangısı hastaneye gıtmem gerekıo!!

sürücü yönetmeliği 'ne göre hangi sınıf ehliyet almanız gerekiyorsa onu almalısınız. İşitme kaybınız 50 db'den yüksekse H sınıfı ehliyet alabilirsiniz, 50 db'nin altınsa ise B sınıfı ehliyet alabilirsiniz. B sınıfı ehliyet almak için Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den birinden B sınıfı ehliyet alabileceğinize dair rapor almanız, ve bu raporla sürücü kursuna kayıt yaptırarak H sınıfı alırken muaf olduğunuz bölümleri geçip, direksiyon sınavınıda kazanırsanız B sınıfı ehliyetinizi alabilirsiniz.

Üst Alt