Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. Nasıl bir ehliyet alabilirim?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar :) ben işitme engelliyim. Mayısta ehliyet almayı düşünüyorum. heyet raporum yüzde 48 hangi ehliyeti verirler. şimdiden yardımılarınız için teşekkürler :eek:

50 desibele kadar duyuyorsan B,
Yok 50 desibel üstünde bir rakam çıkmışsa H alırsın...

Mr. no Merhaba
Bende 80 Dsbel 85 dsbl çıkıyor ben DE b ehliyeti aldım H ehliyeti alıp ötv den yararlanabiliymiyim meclise girmişti işitme engeliler için Ötv hakkında sizin bilginiz varmı ?

normal olrak 90 db dayanıyor işitme kaybım. heyet raporuna göre alınmıyormu bu ehliyet benim heyet raporum % 48

İşitme engelliler araç alımında hiç bir vergi avantajından yararlanamaz

Ehliyet yardımı

Selamüaleyküm arkadaşlar :) Benim sorum şu ben işitme özürlüyüm b ehliyeti alacağım. Bu b ehlitin üzerine ticari araç kullanamaz ibresini nasıl yazdırabilirim yardımcı olurmusunuz:)

Emniyete dosyanı teslim ederken ,sağlık kurulundan aldığın rapora uygun ,ticari araç kullanamaz ibaresi yazarlar zaten ..ayrıca bir işleme gerek yok .

Senin özel bir talepte bulunmana gerek kalacağını sanmam! Zaten işitme engellilerin ehliyetlerine kendileri ekliyorlar bu ibareyi...

Üst Alt