Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. Nasıl ehliyet almalıyım?

rixon

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
cochlear implant kullanıyorum çok memunum iyi duyuyorum sıkıntım yok ehliyeti nasıl alabılırım hastaneye gittim doktorlar bişey demedi. ne yapabılırım?

Sıradan bir ehliyet alabilirsin rixon

Sürücü kursuna git ve B sınıfı ehliyet için başvur. Seni sürekli anlaştıkları kliniğe gönderip rapor aldırsınlar...

Evet zaten B verirler ama bence engelini söyle,odyo testine gir, gerek görülürse ehliyetine ''ticari araç kullanamaz'' ibaresi işlenir ama B nin kullandığı otomobil,kamyonet,minibüs gibi tüm araçları kullanırsın. Sadece ticari amaçlı kullanamazsın (ticari taksi gibi)
Ha az da olsa işitme kaybı olduğu halde söylemeyip normal B alırsan ne olur? Uygulamalarda şüphe oluşursa hastaneye sevk edilirsiniz, belirli oranda kayıp tesbiti halinde de ehliyetiniz iptal olur.

Üst Alt