Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybım var. EKPSS için rapor mu almam gerek?

anzelenb

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
S.a arkadaslar . isitme engeli olan biriyim . sag ve sol kulakta %70 derecede kayip var asagi yukari . ekpss icin heyet raporu mu almam gerekecek ve verirlermi bu durumda ve askerlik yatarmi ? Suan hala on lisans okuyorum neler yapmam gerekecek bilgi verirseniz tesekkurler .

Ekpss için mutlaka sağlık kurulu raporu olması gerekir. En az%40. Öyle biliyorum

EKPSS içim heyet raporu gerekli ve en az %40 işgücü kaybı oranı yazılmalı(Dikkat çekerim İşitme oranı değil)
Sizin verdiğiniz %70 oranındaki kayıp kulak işlevselliğidir yada ben öyle tahmin ettim.

Askerliğe gelince net bilgi vermem ama büyük olasılıkla yatar. %70 oranındaki kulak işlevselliği yüksek bir rakam, dolayısıyla askerliği yapmayabilirsiniz.

EKPSS sınavına gelince işitme kaybınız ne zaman oluştu? eğer bunu ilkokul çağından önce oluştuğu belgelerseniz: Size %50 ek süre imkanı tanıyacaklar.

Üst Alt