Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstediğin üyeyi etiketleyerek dürt. 😁

Neyi halledersin abiciğim anlamadım

@EMRAHBV,

Özel durumlarınızla ilgili bir şey sormadım, Bir hal hatır sorayım dedim

Ben iyiyim teşekkür ederim, bir hal hatır sorayım dedim, nasılsın yerine her şey yolunda mı yazmışım alışkanlık.

Fırçayı da yedik sanki😊

@EMRAHBV,

Bildiğim kadar selamsız köy burası oluyor 😃

@Dilhun, çağıralım belki selamsız köye bir uğramak ister 🤝

@Dilhun, Geldim canım, he burası selamsız köy, selam vererek muhtar adayı oldun. :D

@Özlem1988 Gelsin. :) Çok güzel paylaştığı sözlerden bir tanesini bıraksın. :)

🙂 Gözler dış dünyayı bir ayna gibi yansıtmaz, sadece beynine dünyayı nasıl hayal etmesi gerektiğini fısıldar. Sen, kendi zihninin en sadık seyircisisin.

Geldim geldim. Geldim de etiketlemeyi bilmiyorum, konuya giren gelsin :)

@WinstonSmith, yok canim estağfurullah ne cahili,bilmemek ayip değil öğrenmemek ayip😂

Ayrıca hic cahile benzemiyorsun sen kendini başka şeylerle geliştiriyorsun, böyle seylerle uğraşmıyorsun diye düşünüyorum

Son düzenleme:
@alitzelll🌈, önceden yanıtla dediğimizde alıntıdaki bütün mesajı değil bir parçasını tutup geri kalanı silebiliyorduk, sanırım kaldırıldı. O nedenle etiketleme gereği duymazdık.

Güzel düşüncelerin için teşekkürler keşke biraz da "sizlerin kadar" tatil konusunda geliştirebilseydik kendimizi ancak alışmamışız :)

Üst Alt