Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kafada sesler duymak neyin belirtisi olabilir?

scally

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
19
Bir şey düşününce ( mesela bir kelime, cümle ) kafamda onun sesini duyuyorum, mesela "öyle birşey olmadı" aklıma gelince o cümleyi duyuyorum, bu psikoz/şizofrenimi ? 2018 de lisede biriyle kavga ettim bir meseleden yüzüme yumruk yedim defalarca, sonra "kafa travması" oldu sanırsam, o travma yüzünden PNES (Psikojenik non epilepsi) yakın zamanda bir tür epilepsi oluştu, küçüklüğümde Şizoid, Şizofreni vardı zaten (psikozu bilmiyorum ama raporum %40 organik olmayan psikoz sürekli) PNES sanırım travma veya stresten oldu (Tam bilmiyorum) Ömür boyu araç kullanamayabilirim PNES yüzünden, uzun yıllar kullandığım "cipralex-ozaprin" i nöroloğum bıraktırdı şuan sadece 50 MG rexapin pro kullanıyorum, ömür boyu dışarı çıkamayabilirim PNES nöbetleri yüzünden şimdilik böyle 🙁

PNES kalıcı bir hastalık değil, travmaya verilen psikolojik bir tepkidir; tedaviyle tamamen geçmesi ve normal hayatınıza dönmeniz mümkündür.

Üst Alt