Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça protezi için yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

AS MAĞDURU

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar ben bişi sracam 27 yaşındayım.12 yaşından beri ankilozan spondilit hastasıyım 3 yıl önce 1er yıl arayla her 2 kalçam'a total kalça prtezi takıldı.ben özürlü raporu için başvursam bi netice alırmıyım yardımcı olursanız sevinirim.sigortam bitti çabuk cevap veren olursa duacı olurum başvurmak için

başka bir rahatsızlığınız yoksa , protez nedeniyle hareket kısıtlılığı varsa, %45 ila % 60 arasında oran veriliyor.
bende de çift kalça protezi+hareket kısıtlılığı+3 cm kısalık için % 57 aldım.
evet başvurabilirsin ve netice alırsın

kardeşim ben as liyim 2 kalçada da prtez var daha önce sölediğim gibi başvurduğum da %45ile %60 arası alırsam ne işime yarayacak sigrta falan olurmu bu knu hakkında da yardım edersen sevinirim arkdaşım

Kolay gelsin arkadaşalr ben %70 ranında rapor aldım ve önlisans mezunuyum bu knuda iş imkanı larak ne yapabilirim.ve diğer tüm knularda bana yardımcı olursanınz.sevinirim kolay gelsin

Kolay gelsin tekraar arkdaşalr şimdi ben %70 rapor aldım yanlıs anlamadığım bi konu benim raporun süresi 2 yıl raporun geçerlilik süresi 2 yıl diyor kafam karıştı 2 yıl snra bitecekmi bitecekse ben bu raporu niye aldım 2 yıl saonra iyileşecekmiyim biri aydınlatırsa tşk edecem yoksa ne yapacağımı şaşırdım

Evet, 2 yıl sonra yenilemeniz gerekir.. Kontrol muayenesinden sonra yeniden rapor verilir size..

Üst Alt