Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça protezi ve omurgadaki eğrilik için hangi oranda rapor verilir?

Zeyno2629

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar benimde sağ kalçamda protez var sol tarafta da kireçlenme var bende rapor almak istiyorum vergi indirimi ve ekpss için. dr.ile konuştum sağ kalçama % 19 sol kalçama da en az % 19 oran verilir dedi .birde omuriliğimde eğilme var demişlerdi birkaç yıl önce acaba bana % kaç oranında rapor verilir? birde benim zaten B sınıfı ehliyetim var bunu değiştirirler mi ? ocaktan sonra mı rapor almalıyım ?
teşekkür ederim.

Zeyno2629

Proteziniz iyi durumda ise %19 alırsınız çünkü ben daha yeni rapor aldim doktor protezlerin durumunun iyi olduğunu söyledi ve iyi hal olarak hesap edip her bacak icin %19 verdi

peki bu oran balzar formülü ile değişiyormu .banada dr. um her bacak için %19 verririm dedi sadece ortapediden rapor almak yetmiyor sanırım. teşekkür ederim Mr.robot

En az %40 a ihtiyacınız olduğunu düşünürsek maalesef protezler yeterli olmayacaktir.

Üst Alt