Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp pili, uyku apnesi, obezite ve insülin ile rapor alımı!?

omeri7

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

6 yıl önce sadece kalp pili için vergi indirimine başvurmuştum hasekiye %20 olarak rapor geldi Ankara'dan.

Kalp pili 2 defa takıldı 2009-2013 (Haseki kardiyoloji)

Geçen 6 yıl süresince;
- Uyku apnesi (Orta derece Samatya dan raporum var) (Samatya DH uyku polikliniği)

- Obezite (115kg, 170cm) raporum yok.Diyetisyene gitmişligim var. (beylikduzu devket muayene 2 defa ilaç yazdı.)

- İnsülin direnci (Dahiliye doktoru ağzı ile tip2 diyabet dedi raporum yok.İnsiluj direnci için ilacım var.) (2 hastanede dahiliye muayenesi Beylikdüzü , Esenyurt DH)

Bana verilen rapor hiç bir işe yaramiyor. 1997 den beri 6000 günüm var. Emeklilik veya iş yeri kuruluşunda vergi indirimi vb. şeylerden yararlanmam için ne yapmam lazım ?

Yaptıklarım; Hasekiye gittim tekrar heyete ilave hastalıklarım için tekrar heyeti girip yeniden oran belirlenmesini istediğimi söyledim. Oradan köpek gibi davrandılar git doktordan kağıt al ben karar veririm tekrar girip , giremeyeceğini dedi görevli erkek. Bende sinirlendim çıktım bir şey söylemeden. Hangi doktordan nasıl bir rapor alıp bu arkadaşa götüreceğim?

Şu anda çalışmıyorum.

Üst Alt