Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp rahatsızllığım oluştu. B sınıfı ehliyetimi kullanmak soruna yol açar mı?

NİMBUZ

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
İyi günler %45 kalp rahatsızlığımdan raporum var ayrıca ritim bozukluğu ablasyon sonrası düzelmediği için sanırım %50 de ona verirler ve iki özürde kalpte olduğu için balthazart ile azalmadan %95 rapor alırım diye düşünüyorum ancak kendim B sınıfı ehliyeti kullanmaya devam edebilir miyim ?
LÜTFEN BİLEN BİRİSİ CEVAP YAZSIN

NİMBUZ

yeni sürücü yönetmeliği'nde 6. maddenin 2. fokrasını inceleyin. Ne tür kalp rahatsızlıklarında sürücü belgesi verilebileceğine dair detaylar orada yazılı.

Şu anda B sınıfı ehliyetiniz var ve rahatsızlığınızla ilgili olarak emniyet'e bir bildirim olmadığı için teorik olarak B sınıfı ehliyetinizle araç kullanmanıza mani bir durum yok. Ama hem kendi güvenliğiniz için çok çok dikkatli olun. Hem de 5 yıl içerisinde sürücü belgelerinin yenilenmesi zorunluluğunu unutmayın. O süre sonunda yeni rapor alacaksınız ve sonucuna göre sürücü belgesi açısından işleme konacak...

Üst Alt