Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp yetmezliği, depresif nöbet, Hipotroidizm ve diğer rahatsızlıklardan rapor..?

Ad3mkara

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,
2017 yılında ateşli silah yaralanması gecirdim,

Kalp Pedikart ameliyatı ve cigerlerimden ameliyat oldum %10 kalp yetmezligim var.

ORTA DEPRESİF NÖBET ve tramva sonrası stres bozukluğu tanısı konmuş 2.5 senedir tedavi görüyorum.

HİPOTROİDİZM tanısı konmuş 2 senedir tedavi görüyorum omur boyu ilaç kullanicam.

Ayrıca boynumda 3 belimde 3 fıtık var her iki bilegimde yarım santim kist var.

Antidepresan kullandığım için işten cikarildim

Engel iranim %40 üzerine çıkabilir miyim?

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
Sağlıklı günler dilerim

Kalp, akciğer ameliyatı ve diğer hastalıklarla rapor almak!?

Merhaba arkadaşlar ,
2017 temmuz ayında evime girmeye çalışan hırsız tarafından silahla vurularak ağır yaralandım, kurşun kalp zarını delip akciğeri de delerek çıktı, pedikart ameliyatı ve akciğer ameliyatı yapıldı , bu ameliyatlar haricinde bel boyun fitiklari ve el bileklerimde sinir sıkışması var, ayrıca hipotroidi mevcut, şu anda 75 mg ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım . 3600 iş gününü tamamlamış durumdayım , sizce rapor için başvurmalı mıyım?

Sağlıklı günler dilerim

Üst Alt