Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda geçici işci olarak çalışanlara kar tatili olur mu?

farmer74

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Işkur üzerinden ilimize bağlı özel idare bünyesinde geçici engelli işçi olarak çalışmaktayım ilimizde kullanılan kar tatili izinlerinden yararlanabilir miyim.

T.C.
ANKARA VALİLİĞİ
İl Yazı İşleri Müdürlüğü

Sayı : 13688855-010.06.01-200 06/01/2015

Konu : İdari İzin

İlimizde hafta sonuna kadar yapılan meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde;

Hava sıcaklığında aşırı düşüş olacağı, buna bağlı olarak kuvvetli buzlanma ve don olaylarının artacağının beklenmesi nedeniyle; Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görevli personelden, hamile ve emzikli bayanlar ile engelli kişilerin, diyaliz hastalarının, kalp yetmezliği, böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan kişilerin 7 ve 8 Ocak 2015 tarihlerinde 2 (iki) gün süre ile idari izinli sayılmaları ve Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okullarında eğitim ve öğretime 7 ve 8 Ocak 2015 tarihlerinde ara verilmesi Valiliğimizce uygun görülmüştür.

Bilgi ve gereğini rica ederim.

Kemal KARADAĞ
Ankara Vali V.

DAĞITIM :
-Vali Yardımcılarına
-Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına
-İlçe Kaymakamlıklarına
-Kamu Kurum ve Kuruluşlarına
-Engelli Derneklerine

burada kadrolu personel izinli taşeron personel gelecek ibaresi yok mantıken kamuda gorevli isen izinli olman gerekiyor.

arkadaşım kamudaysan bunun geçicisi falan yok sanada tatil verilir

Üst Alt