Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karacaiğer nakli, nörolojik rahatsızlık vs.'den toplamda hangi oranda rapor verilir?

vahap29463

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi günler. Forumda çok yeniyim. O yüzden kurallara uymadım ise affola.

babam karaciğer nakli oldu. % 90 oranında rapor çıkarıp ÖTV den bir araç almak istiyoruz.
müracaat ettiğimizde genel cerrahi karaciğer naklinden % 70 safra probleminden +10 olmak üzere % 80 yazdı.
Babam 60 yaş üstü. Zannedersem % 10 kanunen bir hakkı var.
Nöroloji bölümü % 25 oran verdi.
Sadece büyük beklentide olduğumuz ortopedi var.

Formül hesaplanırken genel cerrahinin verdiği 70+10 olarak mı dikkate alınacak yoksa % 80 olarak mı.
bir de ortopedide kaç oran alırsak % 90 a ulaşırız.

Cevplarsanız minettar kalırım. Çünkü ortopedi ile ona göre konuşup rica edicez.

Formül hesaplanırken genel cerrahinin verdiği 70+10 olarak mı dikkate alınacak yoksa % 80 olarakmı.

Balthazar da hesaplama yapilirken oranlar tek tek tabloda karsiliklari bulunarak toplanir. Tabloyu acamadigim için farazi olarak söylüyorum. 70+10 77 ya da 78 olur. 3. bir hastalık varsa o da tabloda bulunur. 78+25 şeklinde devam eder.

Galiba ben anlatamadim genel cerrahi bir bölüm karaciğer nakli % 70 + safra yolu bozukluğu % 10 = % 80 yazmış bu oran tek tek alınırsa % 73 yapar sorum şu aynı bölüm oran verdiği için ,%80 olmazmı

Üst Alt