Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kardiyomiyopati ve yüksek tansiyona % kaç rapor verilir?

Emin3404

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam öncelikle allah herkese.şifa. .versin insallah bana kardiyomiyopati teşhisi konuldu ve ayrıca. Yüksek. .tansiyon hastasiyim.tedavi guruyorum kartal eğitim araştırmada bu hastalıktan yakın zamanda engelli raporu alan oldumu ve% kac veriliyor acaba tsklerr ..

Tek başına cetvelde yazmadığına dair forumda mesajlar var, ancak rapor vermemek maaş bağlamamak için can attıklarından dolayı %40 ın altında kalacaktır diye düşünüyorum. Gözlük kullanıyorsanız yada başka rahatsızlıklar varsa psikolojik de olablir onlarla beraber ki ayrıntıları forum konularında vardır %40 ve üstü olabilir bence.

Boyun fitigindan ameliyat oldum platin
Var boynumda gözlerimde sorun var

Kardiyomiyopatiden %50 Hipertansiyondan %10 alırsınız.
Toplamda %55 yapar

Emin3404 öncelikle geçmiş olsun rahatsızlığınız çok önemli ve dikkat etmeniz gereken bir hastalık 1 evre ve 2 evresi vardır bu rahatsızlığınız 1 evreye%50 2 evrede %100 rapor veriliyor Hiper tansiyon %10 dur

Kadiyomiyopati için % kaç rapor verilir?

Kardiyomiyopati hastasiyim kartal eğitim. Araştırmada tedavi bu görüyorum bu hastalıktan yüzde kaç rapor verilir tşkler

Üst Alt