Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karpal tünel- bilek sinir sıkışması için ne oran verilir?

Konular
7
Reaksiyonlar
1
Merhaba bilek sinir sıkışnasından ameliyat oldum . Sağ bilek. Şimdi sol bilekten ameliyat olucam. Karpal tünel ameliyatımdan kaç puan alabilirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba bendede ulnar nöropati var sizdeki sıkıntının dirsekte olanı. % 5 verdiler

@Kabukcu37

Ameliyat olmuşmuydunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@haktan207

Ben sağ eli den olan ameliyatıma 5 verdiler. 3 seneönce olmuştum şimdi sol elimden olucam sol elime de 5 verirler mi acaba

Herkese öncelikle geçmiş olsun.iki el bileğide de orta derece karpal tünel sendromu var ameliyat olacağım. Bu rahatsızlıktan dolayı oran veriliyor mu ? Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Ek olarak tip 2 diabet ve kolesterol hastalıklarım var.

@Gülsüm yıldırım hanım geçmiş olsun. Benim iki bileğimde de orta derece sinir sıkışması var ve ameliyat olacağım. Siz oran alabildiniz mi acaba ?

Ben ameliyat olmadım % 5 verdiler. Yalnız benimkisi dirsekte olan. Ulnar Nöropati diye geciyor

Anladım benim ameliyatı beyin sinir cerrahı yapacak fakat heyette noroloji puan verecek diyorlar. Size hangi branş oran verdi

Üst Alt