Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kemik iliği nakli sonrası % kaç rapor alabilirim?

Korkmaz16

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese selam , 24 yaşındayım üniversitesi son sınıf öğrencisi olup forumda yeniyim.
Şubat 2016 tarihinde Hodgkin Lenfoma teşhisi konuldu ve devamında 6 kür kemoterapi aldım. Sonrasında ise tam olarak iyileşemediğim için ve vucütta 1-2 noktada hala hastalık devam ettiği için Aralık 2016 tarihinde Otolog Kemik İliği Nakli oldum. Nakil sonra ise devamlı kontrollere gidiyorum. Şu anda hala 6 ayda 1 kontrollerim devam ediyor. EKPSS ye girmek istiyorum bunun için %40 ve üzeri sağlık raporu almam gerektiğini öğrendim. Bu oranda rapor alabilir miyim ? Hiçbir bilgim olmadığı için sizlere soruyorum teşekkür ederim.

Başka bir rahatsızlığınız yoksa lenfomadan %40 alırsınız buda size yeter.

Lenfoma ve Kemik İliği Nakli raporda ayrı ayrı mı değerlendiriliyor acaba yoksa ikisine tek bir oran mı veriliyor ?

İkisine tek oran verilir. Hastalığın aşamasına göre rapor oranı değişir.

Üst Alt