Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoskolyozum var. H sınıfından B sınıfına geçemiyorum!?

istanbulue

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle merhabalar,
kifosikolyoz hastasıyım 2009 da aldıgım h sınıfı ehliyetim var ve otomatik vitesli araç kullanabilir yazıyor bende ötv den yararlanamadıgım için ehliyetimi b sınıfıa cevirttirmek istedim ve kursa kayıt oldum sertifikamı aldım emniyete verdim , emniyet raporumu gecerli saymadı raporum özel hastaneden b sınıfı alabılır raporuydu benı tam teşekkürlü devlet hastanesine sevk etti ve orası benım saga ve soola donuslerım kısıtlı oldugu ıcın ehlıyet almamın mumkun olmadıgını soyledı ve senın bu h sınıfı ehlıyetıde almanın buyuk bır mucıze oldugunu soyledı bunun ıcın ne yapmalıyım . . .

Sürücü yönetmeliğinden sorunuzla alakalı kısım:

Ortopedi muayeneye ilişkin esaslar
MADDE 8 – (1) Eklem hareketlerinden;

a) Vertebra (boyun ve bel) hareketleri: Kişinin baş ve boynunu arkaya döndürmesini ve bakmasını % 50’den fazla engelleyen boyun vertebra ve boyun bölgesi hastalıklarında sürücü belgesi verilmez. Lumbal vertebra eğilme ve dönme hareketlerini % 75’den fazla engelleyen durumlarda da sürücü belgesi verilmez.

Üst Alt