Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesi sonucu henüz belli olmadı ve aylığım kesildi. Ne önerirsiniz?

zekan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar ben kontrol muayenesini 24/04/2018 yaptırdım ama Ankara'ya evraklar 11/06/2018 de ulaşmış sonuç ne zaman belli olur yardımcı olabilirmisiniz 0 312 4153202-03-04-05 numaraları aradım açmıyorlar.

[FONT=sans-serif]Merhaba Arkadaşlar [/FONT]

[FONT=sans-serif]1 yıllık kontrollu raporla emekli oldum,şimdi hakem hastaneden 24/04/2018 tarihinde sürekli rapor aldım ve sgk yoluyla Ankara'ya gitti [/FONT]
[FONT=sans-serif]ancak hala geri dönüş olmadı maaşım kesildi,kullanmak zorunda olduğum yüksek maliyetli ilaçlar var sgk onaylamadığı için ödenmiyor.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ankara maliye'deki evraklarımın sonucunu nasıl hızlandırabilirim? Nasıl öğrenebilirim? [/FONT]
[FONT=sans-serif]İlgilenen arkadaşlara Teşekkürler.[/FONT]

zekan

Evraklar hangi aşamada görünüyor? CİMER'e yazıp durumun ehemmiyetine istinaden sürecin hızlandırılması için yardım talep edebilirsiniz.

Üst Alt