Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Konuşma problemim var. Rapor alabilir miyim?

zama

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim konusma problemim var rapor alabilirmiyim ? dahası aldıgım raporla iş bulabilirmiyim ? bu konular hakkında bişey bilmiorum bana yardımcı olurmusunuz ?

Konuşma sorununuzla birlikte işitme kaybınızda var mı? Konuşma sorununuz kekemelik mi? Biraz daha detaylı yazar mısınız?

Bulunduğunuz ilin sağlık kurulu raporu vermeye yetkili hastanelerinden birine başvurarak rapor alabilirsiniz: http://www.engelliler.biz/forum/sag...staneler-ve-hakem-hastaneleri.html#post863235

Eğer % 40 veya üzeri oranlı rapor alabilirseniz sakatlık kontenjanından işe girebilirsiniz, diğer haklarınız için şu konuyu okuyunuz: http://www.engelliler.biz/forum/dig...aklariyla-ilgili-site-rehberi.html#post929941

işitme sorunum yok dogustan damak yarık hastalıgım var konusurken ses farklı olarak cıkıyo % 40 tamamlayabilirmiyim ? cvp verdiginiz için teşkkürler ..

Damak yarığı sorunundan ameliyat oldunuz mu? Damağınızda iyileşme var mı? Bir arkadaşımız 2010 yılında % 35 oran almış damak yarığından. Konuşma sorunuda eklenince % 40 olabilir belki. Denemekte fayda var.. Sonucu aldığınız zaman buraya yazar mısınız?

Benzer bir konu:
1: http://www.engelliler.biz/forum/sag...n-kac-oraninda-rapor-alabilir.html#post773264

Yakın zamanda yarık damak için rapor almış olan var mı?

damagımda iyileşme yok ameliyatımda 6 aylıkken yapıldı bi daha olmadı yıllarca ugrastım denedim gitmedigim doktor yok sonucu % 40 tamamlamaz diye korkuyorum o yuzden bir türlü cesaret edemiyorum 35 te falan kalırsam yinede iş bulamammı acaba ? nasıl yapacagımı bilmiorum aslında birazda cekingenlik var tabi :) sınava girmek için illa 40 mı olması gerekio ? bana cvp verdiginiz için tesekkür ederim :)

% 40 rapor şart malesef.. Denemeniz lazım.. İlk adım olarak sağlık kurulu raporu vermeye yetkili hastanelerden birine başvurun. Devamı için sizi hastanede yönlendirirler zaten..

desteginiz için teşekkürler :) aldıgım zamn ilk önce denyimlerimi siznle paylasıcam emin olun :) inşallah % 40 alabilirim :(

benimde doğuştan damak yarığım var konuşma bozuk... 2002 yılında % 25 verdiler....

sevgili zama.... ne oldu gittin mi hastaneye.... % kaç veriyorlarmış damak yarığına.....

bende de damak yarığı var.benim sorunum da sizler gibi.

eskiden oranlar gercekten yüksekmiş ya ..ben gittim % 22 verdiler malesef simdi ne yapmam gerekiyo onu bile bilmiorum :(

Ne zaman aldınız bu raporu? Damak yarığınız ve konuşma sorunu birlikte değerlendirildi mi? Yani sadece damak yarığından mı aldınız bu oranı..?

doktor ilgilenmedi bile 1 hafta önce aldım raporu muayene bile etmedi beni..sadece 4 tane harfi söyleyemiyosun dedi suratıma bile bakmadı elindeki dosyaya göre % 22 denke gelio dedi baska bişeyde demedi

İtiraz hakkınız var. İl sağlık müdürlüğüne itiraz edebilirsiniz.. Ya da acelesi yoksa raporun, 6 ay kadar bekleyin. Yeniden başka bir hastaneden rapor almayı deneyin.. Damak yarığı ve buna bağlı konuşma bozukluğundan % 40 almak biraz zor, ama bellide olmaz denemek lazım..

Raporun acelesi yok 6 ay sonra baska bi hastaneden almayı denicem.. bu rapordan baska carem yok kpss yi kazansam bile yerlesemiomusum napcagımı sasırdım..

ben bu raporla ömss ye girebilirmiyim ?

ÖMSS için rapor oranınızın % 40 veya üzeri olması gerekiyor malesef..

bende 15 şubatta aldım raporu damak yarığına bağlı konuşma bozukluğu yazıyo raporda oran ise % 25 ..... herhalde % 40 almak zor zor zorrrrr

Zama kpss yi kazansam bile yerleşmiyoruz demişsiniz sebep?

Üst Alt