Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koroner kalp ve fıtık için engelli oranı ne olur?

askaros75

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Koroner kalp hastasıyım. İki yıl önce geçirdiğim kalp krizi sonucu anjiyo işleminden sonra %100 tıkanan damara 2 stent takıldı. EF değeri 50 ve üzeridir. Kalp yetmezliği bulunmuyor.

Ayrıca bel, sırt ve boyunda 3 bölgeyi de kapsayan (lomber, torakal ve servikal) fıtıklar var. Yanı sıra rotoskolyoz bulgusu mevcut. S1de bası nedeniyle ameliyat öneriliyor.

Tüm bu hastalıklardan %40 engelli oranı alabilmem mümkün müdür?
Yanıt veya yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

askaros75 koroner arter için % 30 verirler, diğer rahatsızlıklarınız için net bir şey söyleyemeyiz. En az % 14 daha verirler % 40'ı bulabilirsiniz, doktorunuza danışabilirsiniz bu konuda.

Bugün raporumu aldım. Koroner kalp hastalığından %30, her üç fıtıktan %16, toplamda %40 oran aldım. Ancak 2 yıl süreli olarak verdiler. Şikayetlerim azalmadığı gibi artacağını düşünüyorum. Umarım 2 yıl sonra oranlarda düşüş olmaz. Yeniden teşekkürler. 🤗

Üst Alt