Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik Bipolar Mizaç Bozukluğu olan hasta % kaç oranında sağlık raporu alır?

runewise

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 22 yaşında bir gencim

12 yıldır kronik bipolar mizac bozuklugu hastasıyım.Kullanıdıgım ilaclara cevap vermıyorum.İş için Sağlık raporuna başvuruda bulundum sizce % kac oranında rapor alırım.

Bilgisi olan arkadaş veya alan arkadaş varsa yardımcı olursa cok sevınırım.

sakatlık oranı cetveli ' ne göre bipolar bozukluklar için verilen oranlar;

GEÇİCİ FONKSİYON KAYBINA NEDEN OLAN RUHSAL HASTALIKLAR

Bu gruptaki hastalıklar 1 yıl sonra kontrol gerektirir. Özürlülük oranları belirtilere göre değil, işlevsellik düzeylerine göre verilir.

A- Beyin Hasarı, Beyin İşlev Bozukluğu ve Bedensel Hastalıklara Bağlı Ruhsal Bozukluklar (organik hallusinozis, organik duygudurum bozukluğu -manik, depresif karışık ve bipolar tiplerini içerir-, organik sanrılı bozukluk, organik bunaltı bozukluğu)
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen 40
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen 60

şeklindedir..

Teşekkür ederim cok sağolasınız saygılar...

genelde tedavi ile kısmen düzelen % 40 veriyorlar . 2 defa rapor aldım ikisindede %40 verdiler

Sayın arkadaşlar slm ben % 40 oranında sağlık kurulu raporu aldım anksiyete bozukluğundan.Ancak aldığım rapor bir 1 yıl süreli.

Psikolojik hastalıklara verilen raporlar genellikle süre sınırlı oluyor..

Üst Alt