Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulağımdan iki kere ameliyat oldum. İstirahat raporunu nasıl alabilirim?

*brucelee

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
kulağımdan 2 kez ameliyat oldum düzelmedi çınlamalar şiddetlendi ve baş ağrısı yapıyor 10 güne kadar rapor verir mi aile hekimi ?

Aile hekiminizle görüşmeniz lazım, bunu biz bilemeyiz.. Durumunuzun 10 günlük izni gerektirip gerektirmediğini belirleyecek olan hekiminiz.. Bana kalsa vereririm 20 günlük izin, enine boyuna dinlensin hastalar..:)

Raporu alırsanız buraya yazar mısınız, merak ediyorum, kaç günlük rapor verecek size..

3-4 gün verir sonraki hafta bir daha gidersin düzelmedi dersin bi 4 gün daha alırsın rapor kardeşim.

aile hekimine gittim 7 gün rapor verdi,rapor konusunda sıkıntın olmasın 10 gün daha verebileceğini söyledi.İşyeri kabul eder mi konu da şüpheliyim aile hekimi raporunu ?

aile hekimi raporuna değil iş yerin başbakan bile karşı çıkamz merak etme ... ama yıl sonunda maaşdan düşüyorlar raporlu sayıldığın gün kadar söyleyim:)

Bunu öğrendiğim iyi oldu kardeşim içim rahatladı ;:D Para önenmli değil istirahat daha önemli benim için ...

Üst Alt