Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanılmayan yıllık izin ücretleri emekli maaşını etkiler mi?
yomaz
Tabi etkiler.
örnek : günlük yevmiyeniz 150 tl ise 110x150=16.500 tl eder ve aylık maaşınız tahmini söylüyorum 25 ile 35 tl arasında enaz artacaktır ama bunu mahkeme kararı ile sgk ya başvurarak tekrar hesaplattırınız.
Ayrıldığınız zamandaki, saat ücretiniz,sosyal haklarınızı Net ve Brüt maaşınızı bilmediğim için hesaplama yapmak çok zor Maalesef.. yomaz
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ümit bey belediye çalışırken 100 günlük yevmiye ile çalışıyor umdum ne kadar alırım
Ben belediye den emekli oldum 3 ayrı alacak davasını kazandım 1 davam toplam alacak 83 bin 2 davam 83 bin TL 3 davam yıllık izin alacağı 43 bin TL bu alacaklar emekli oldum emekli maaşını etkiler mi
Tarafıma 01.01.2018 yaşlılık aylığı bağlanmış şu anda aldığım emekli maaşı 1.790tl kullanmadığım yıllık izinleri için mahkemeyi kazandım ve eksik yatan sgk matrahı ek ödeme olarak sgk hizmet dökümünü geçmiş teklar emekli maaşı hesaplanması için dilekçe verdim bir yükselme olurmu emekli maaşı da arkadaşlar