Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lösemi için verilen rapor oranı..?

Hakank

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Mrb Arkadaslar..Ben lösemi hastasıyım daha oncekı raporum %70 idi..şimdi ise ötvsiz arac almak ıstedıgımı soyledım doktoruma..ilik nakli oldugum için yenıden rapor hazırladı..raporda ıc hastalıkları bolumune %30 5 yıl tam remisyon ve %60 da nakil ve tedavısı devam eden olgular gıbı seklınde bı yazı yazarak rapor sekreterlıgıne gonderdı..heyete gırecegım..rapor oranım %90 ı bulurmu yada kac olur muhtemelen..lutfen bılgısı olanlar yardımcı olsun..tsk edıyorum..

Benim bu konularda fazla bilgim yok ama zannedersem hastalık hesaplamada 60+30=90 yapmıyor çünkü benim oğlumun raporunda 1.engelli 80 2 engeli 35 toplamda 87 verdiler.pratik balthazar diye bir tablo var incelerseniz size enfazla % 72 verirler

Ben ötvsiz araç alabilmek ıcın basvuru yaptım..dıyelımkı %72 verdıler bu oranla ötvsiz mtvsiz arac alınabılıyormu ve o aracı babamda kullanabılırmı tertıbatsız alınabılırmı?bılgısı olan arkadaslar cvbınızı beklıyorum..

Hakank ; Malesef % 72 oranla OTV-MTV mauf arac alamazssiniz. Oprtapedik engeli olmayanlarin (ozel tertibat gerektirmeyen) arac alabilmek icin , % 90 oran almasi sart. Ayrica , % 90 oranla alinan aracin kendisi kullanabilirmi tartismasi uzun zamandir var. Kullanir diyende var kullanamaz diyen de..

bır lıste buldum onda hastalıga verılen rapor yuzdelıklerı yazıyor..

LÖSEMİLER
a- Akut lösemiler

1-Tam Remisyonda(Remisyon Sonrası 5.yıla Kadar) %30 ..

2-Tam Remisyonda(Remisyon Sonrası 5.yıldan Sonra)%10 ...

3- Tedavisi Devam Eden Olgular %70 ...

4-Remisyona Girmeyen %90...

Doktorum 1 dekı %30 ve 3 tekı %70 yuzdesını sadece ıc hastalıkları bolumunun ıcıne yazdı dıger muayne oldugum bolumlere karısmadı yanı bu ayrı bolumlerın % desı sayılmaz bence yanılıyor muyum? ötv siz arac almak ıcın ıstedım % 90 olmama ıhtımalı olsa soylemezmıydı sızce bosuna ugrasma dıye..

lutfen konu hakkında bılgısı dusuncesı olan sayın yonetıcı ve arkadaslar yardımcı olun lutfen mrktan catlayacam...

Yani size verilen oranların hepsi hepsi % 70 + % 30 mu? Böyleyse eğer balthazard formülü ile hesaplanınca toplamı % 79 eder.. İlk mesajınızdaki % 60 nedir..? % 60 + % 30= % 72 eder..

Sonucu aldınız mı? Nedir durum..?

Üst Alt