Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malülen emekli olamaz mıyım? Çalışacak durumum yok!

Emre0101

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim sonradan aldığım%43 raporum var 1991 yılinda öğretmenliğe başladım.raporu la SGK başvurdum malül değilsiniz dedi %60 gerekmiş.Yaşa 17 ayım var 1966 yım. Çalışacak durumda degilim ne yapmam gerek.Yorumlarda %40 da olabilir yazıyor.yanlişmı okudum.Yardımcı olursanız memnun olurum.

Emre0101

Hala öğretmenseniz, yani 4c'li iseniz, 5510 sayılı yasanın geçici 4. maddesine istinaden %40 ve üzeri raporla erken Yaşlılık emekliliğine başvuracaksınız. Sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri rapor alabilirseniz emekli olursunuz. Zira hizmet yılınız fazlasıyla tamamdır.

ben 27 yıılık öğretmenim %43 le emekli etmediler.%60 olması gerekmiş ret dediler.Şimdi yeniden sağlık kuruluna girecem %60 geçer dediler tahmini.Kurulda uzun bir süreç tabi emeklim gelmeden olsa bari.görüşebilirmiyiz emrcelik01@gmail.com

Kanun bu tabiki yazıldığı gibi uyğulanırsa maduriyet olmaz.Biz madur olanlardayız endişeye gerek var bence.

Emre0101

Normalde emekli etmeleri gerekir, 5510 sayılı yasanın geçici 4 maddesi 6 fıkrasına istinaden başvurmadınız mı?
Raporunuzu nereden aldınız? Bir de sürekli mi idi?

Üst Alt