Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maluliyet sürecinde sosyal inceleme ne kadar etkili?

paladin87

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
4
Merhaba arkadaşlar kurumum beni psikiyatrik hastalığım sebebiyle malüliyete sevk etti.Doktor testler yaptı bide sosyal inceleme istedi ailemin telefonunu ve iş yerinden 4 kişinin numarasını istedi verdim.İş yerindeki arkadaşlara güvenmiyorum sapasağlamdı hiçbirşeyi yok falan derlerse malüliyetim tehlikeye girer mi

@paladin87,
kıymetli kardeşim rahatsızlığınızı bilen insanlar değilse vermeseydiniz numaraları iyi olurdu . Sosyal inceleme malüleni etkilemez diye düşünüyorum. Kim nereden bilecek sizin ne durumda olduğunuzu?

Rahatsızlığınız nedir

@Boşasaymayirmibirharf,
Rahatsızlığım bipolar bozukluk numarasını verdiğim arkadaşlar biliyor durumumu ama fazla samimi değiliz yinede güvenemiyorum çünkü o kurumda ne dedikodular dönüyor

Birşey olmaz kardeşim. Sosyal inceleme telefonda olacak birşey değil . Formalite işi . Gönlünü rahat tut

Üst Alt