Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mazeret tayininde ilçeye verilme riski var mıdır?

csharpci

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Merhaba.
Henüz aday memurum. Mazaret tayini istesem ve kabul edilirse, Gittiğim il beni ilçeye verebilir mi ? Tayin istediğim yer il olacak. Buna rağmen ilçeye gönderebilirler mi ?

Mazeret tayini olunca 1 sene beklemeden de istediğimiz ile tayin olabiliyor muyuz?

asaleti aldıktan sonra mazeret tayini isteyebiliyorsunuz.

memleketi özlemekte asalet günümü 4 gözle bekler:rolleyes:, şaka maka 9 ay geçti kaldı 3 ay :cool::cool:

kim diyor 1 yılda asaletinizi tastik edeceğiz diye ? Ya 2. yıl tastik ederlerse ? :)

Tayin hakkında önemli bir sorum var ?

Merhaba.
Aday memurum. Tayin istesem. Ama tayinimi bir Şehrin Merkezine istiyorum. Benim tayinim kabul olup. Tayinim kabul olduktan sonra benim rızamı almadan beni o şehrin ilçesine verebilirler mi ? Aşağıdaki durumlar sözkonusu ise.
Not: Şehir de ailem var. Ailemle kalacağım. İlaç takibimi ailem yapacak. İçmeyi unuttuğum zaman ailem hatırlatacak. Bir nevi bakıma muhtaç gibi oluyormuyum bilmiyorum. Bunun dışında sürekli ayda 1-2 kez hastaneye gideceğim.

Üst Alt