Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meme kanseri ve demir eksikliği anemisi için engelli raporu alınabilir mi?

Mavikem

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba. ben meme kanseri geçirdim. ameliyat oldum, göğsümün yarısı ve kolaltında 20 nin üzerinde lenf nodu alındı. şuan tamoxsifen devam ediyorum. herhangi bir metastaz yok. hemoglobin 10- demir 28- ferritin 6- transferrin sat. 7- hemotokrit, mcv ve mch hepsi alt sınır değerinin altında. uzun yıllardır demir eksikliği anemisi mevcut. bu şartlarda % kaç engelli oranı alabilirim. %41 i geçer mi?

İyi huylu olması halinde % 20 verilir, kötü huylu kanser için % 80. Demir eksikliğinden oran verilmez.

Meme kanseri

3 yıl önce meme kanseri tanısı kondu. Heyette %20 oran verdiler. Şimdi aynı memede tekrarladı. Tedaviye başlanacak. Heyetten %41 üzerinde oran alabilir miyim?

Mavikem

2019 öncesindeki yönetmeliğe göre oran %20 idi. Artık kanser hastalarında en az %40 oran var. Muhtemelen en az %40 alırsınız.

İlk olarak 1yil süreli%80 veriliyor kanser hastalarinda.1yil sonra hastalık devam ediyor ise sürekli olarak minimum %40 verilir.Yani her durumda 40 ı geçersiniz

Meme kanseri nüks etti ve tüm göğüs alındı. Kemoterapi tedavisi alınıyor. O zaman kanserin üzerine organ kaybı nedeniyle de oran alabiliyor muyuz? Örneğin kanser %40 verdi organ kaybı % 10 toplam %50 gibi mi oranlama yapılıyor?

Üst Alt