Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur atamam olursa iş yerimden tazminat alabilir miyim?

Konular
36
Reaksiyonlar
4
merhaba arkadaşlar .

İzmir de kurumsal enerji firmasında 5 yıldır engelli personel olarak çalışıyorum , Uzman olarak da görev yapıyorum . Ayrıca iş yerımde sevilen sayılan biriyim yanlışım olmadı hatta 2 kez maaşıma zam yapılmıştır.

Bu son EKPSS ataması ile MEB'e atamam yapıldı , ancak soruşturma devam ediyor. Bir şey çıkmaz ise başlıcam .

yaklaşık 40 gün izin hakkım var 8 hafta ihbar sürem var . ihbar süremi hemen başlatmadım bayram bitiminde başlatıcam .

Sorularıma gelince:

1: 40 günlük yıllık izin parası normal maaşa göre mi hesaplanır ? farklı mı farklı ise maaş bordrosunda hangı kısma bakıcam ( brüt , net gibi )

2. aynı şekilde ihbar süremden kalan saatler neye göre hesaplanıp verilecek , günde 2 saat iş arama hakkını kullanmayacağım toplu alıcam

3. önemli : 5 yıllık hizmetim karşılığında herhangi bir ödeme alamazmıyım alabilirsem nasıl alırım ?

Yardımcı olabilir misiniz.

Teşekkürler.

gastauskas87

Hayır. İstifa etmiş oluyorsun...

İşveren içerde biriken izin günlerini öder ya da sana izin kullandırır, o arada maaşını öder

Üst Alt