Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olarak tercih yaparak yaşadığı şehirde kalanlar var mı?

zeynep71

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar memur olarak tercih yaparak yaşadigi şehirde kalanlar varmi? Bilgi verebilirlermi

Aynı şehiri yazarsın kalırsın.veya başka şehire gitsen bile 1 defaya mahsus tayin yaptırabilirsin.

zeynep71 O sizin mezun olduğunuz bölüme ve tercihinize göre değişir.

Ben mesela 2012'de girdim ömss'ye ,o zaman Bursa'da inşaat mühendisliği kadrosu hiç açılmadı , düz memurluk kadrosu vardı ama ben düz memur olmak ta istemedim ve balıkesire atandım. Şimdi çok şükür geldim yine memleketime.

MUHENDİS 1 defaya mahsus tayin istemek için atandigin yerde bir süre çalişma zorululugu varmi? Bilgi verdiginiz icin teşekkür ederim.

Balıkesirde kaç yıl çaliştiniz?

zeynep71 hanım 1 hafta,1 ay çalışsan ve asaletin bile onaylamadan evet isteyebilirsin. bunun örneğini bizim tarımda gördüm. siz hangi şehirde çalışıyorsunuz

Angelmlk: Balıkesirde kaç yıl çalıstiniz? Ben lise mezunuyum

MÜHENDİS :henüz atanamadım. Bulundugum yerden baska şehre gidemem. Onun için soruyorum

ben kendi yaşadığım şehri hiç istemiyorum o yüzden hakkari Şırnak çıksa bile hemen çeker giderim....

zeynep71 Balıkesirde 15 ay gibi bir süre kaldım, sonra tekrar bursaya tayinim çıktı

Üst Alt