Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS hastası yüzde kaç oranında rapor alabilir?

orcunnn

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
benim ms hastası arkadasım var sadece iğne kullanıyor. sağlık raporu alsa yuzde kaç verirler engelli kadrosundan işe girebilir mi,herkese kolay gelsin

Verilecek oran rahatsızlığın yol açtığı durumun değerlendirilmesi ile belirleniyor. % 20 alan da var, % 60 alan da..

Yakın zamanda MS nedeniyle rapor alan arkadaşlarımız varsa ve raporlarındaki oranları paylaşırlarsa güzel olur...

Ms in arıza hastalıklar listesindeki oranı % 57 .Ms teşhisi konduğunda en az % 40 verilir.Arkadaşıma geçen ay rapor aldık.% 47 verdiler.Durumuda fena değil.
Raporda, kısa mesafeyi yardımsız yürüyor.Yürüyüşü düz zeminlerle sınırlı diye yazıldı.
Benim rapordada buna benzer yazılar var.Göz ve mesane eklenince % 70 verdiler.

Valla bende yeni bir ms hastasıyım bu oranlara bakılınca bana bugün verilen oran hakikaten çok komik. hem tedavi ile düzelmeyen anksiyete var hem ms var ve verilen oran %10

İtiraz etmek zorunda kalacağım sanırım. ve tekrar başka bir hastanede aynı işler için uğraşacağım. yorucu ve sinir bozucu bir durum

Üst Alt