Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Normal bir aracı satın alıp tertibat taktırırsam kullanabilir miyim?

umutsuz13

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
2. el normal plakalı tertibatsız bi arac alıp engelli plakası taktırıp beraberinde tertibatla h sınıfı ehliyetimle kullanabilirmiyim bu konuda prosudur nedir ?

normal statüde bir araç alıp tertibatını taktırdıktan sonra H sınıfı ehliyetinle kullanabilirsin. sadece tertibat takınca mühendislere proje çizdirip yeniden muayeneden geçmelisin.

Not: Engelli plakası zorunlu değil.

Engelli aparatı

Arkadaşlar bugun ismi lazım degil bu işi yapan birini aradım adam proje haric aparata sadece 650 tl ıstıyor bırde o vatandas bu sıtede cok uygun fiyatlara yapıyoruz demış.
Kardeşim zor bın bela 3 kurus bı araya getırıp arac alıyoruz bunlarda bızden prım yapmaya calısıyor nede olsa engellıyız demı her zaman kandırılıcaz her zaman ezılıcez öylemı :
Yok kardesım ben bunu kabul etmıyorum ben o vatandaşa para kazandırmıyacam ona yaptırmıyıcam bu aparatı 200 tl yapan bır suru yer var o yuzden bu ve bunun gıbılere paranızı kaptırmayın sızınle paylaşmak ıstedım hoşçakalın

...........

Üst Alt