Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OGM'ye atandım. Kadro derecem 1/8 mi olacak?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Benim atandığım kurumun kadro derecesi 8 olarak gözüküyor. Şimdi ben kuruma gittiğim de 8/1 olarak mı başlayacağım? ÖNLİSANS mezunuyum..

O olay çok karışık. Benimkinde de 5 yazıyordu. Evrakları verirken sordum mühendisler 8/1 den başlıyormuş. Dedim o kılavuzdaki 5 ne o zaman. O çok karışık dedi. İmalı bakışlarımdan sonra anlatmaya yeltendi ama pek olmadı. O 5 aslında devletteki dereceniz gibi bişey ama 8 sizin memuriyetteki dereceniz gibi tarzında bişeyler geveledi. Anladım ki oda bilmiyor :D

Kadro dereceniz öğrenim durumunuza göre değişir

PQOA4b.png

Osym klavuzunda yazanlara aldanmayin. Life in ekledigi tabloyu inceleyin. Onlisans 10/2 den basliyor

merhaba arkadaşlar bende ogm ye atandım önlisans mezunu olarak. ayrıca lisede anadolu teknik lisesi bitirdim 1 yıl hazırlık sınıfı okudum . bir arkadaşım 2014 atamalarında atandığı zaman Anadolu lisesi bitirdiği için mezun olduğu okuldan bir belge alıp kurumuna vermiş ve derecesi 1 kademe düşmüş acaba benim içinde aynı şey geçerli midir

Üst Alt