Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okur-yazar belgesi alıp EKPSS'ye girebilir mi?

sen/duyar

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Eşim yeni organ nakli oldu .nakilden önce % 92 ağır özürlü belgesi olan henüz 30 yaşında okur-yazarlık belgesi var. SGK olarak bir kamu kuruluşuna girme şansı olabilir mi. sınava mı , kuraya mı tabi olur ..

böbrek naklinde iyileşme durumuna göre %70 rapor veriliyor .epilepsi + bacak kısalığı ile yeniden rapor durumu ne olabilir ...

umarım bilgilendirebilecek kişiler olabilir teşekkür ederiz ve örnek oluşturacak durumlarda başka kişiler de kıyas yapabilir umuyorum .

kuraya katılabilir. sınava girebilmesi için lise mezunu olması lazım

ben de öyle biliyorum ..bu konu ile ilgileneceğim .
daha önce de,bakım parasından vazgeçip çalışmak istemişti eşim .ağır özürlü statüsünde olduğu için sorun çıkar demişlerdi ...belki ileri de emekli olma şansı olur .

Ağır özürlü olanların çalışması istemesi sorun çıkarır tabiki. Sonuçta çalışamaz olarak sınıflandırıldıkları için bakım maaşı yada sakatlık maaşı bağlanıyor. Yeni rapor alıp sansını deneyebilir.

[SIZE=2]Kuraya; ilkokul, ortaokul, ilköğretim ve özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu veya bu okullardan yerleştirme işlemlerine son başvuru tarihi itibarıyla mezun olabilecek engelliler katılabilirler. [/SIZE]

Üst Alt