Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurililik zedelenmesi nedeniyle ayaklarımda yeti yitimi var. H sınıfı ehliyet..?

compri

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
benim B ehliyetim var ben belden sakatım belimde platin var %51 oranınada özürlüyüm belde omirilik ve sinir zedelenmesi var (noropati ağrılar )
her iki bacağımda otuduğumda 20 dakika içinde hemen uyuşmaya başlıyor onun için araba kulanamıyorum çok fazla H ehliyeti alabilirmiyim? yardımlarnızı bekliyorum......

B ehliyetinizi engelli olmadan önce mi aldınız?

alabilirsiniz raporunuzda varmış dediyinize göre b ehliyetinizi h ye çevireceksiniz işiniz zor olmasa gerek

"Gaz-fren elle kumandalı araç kullanabilir, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli bir rapor alacaksınız Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den birinden. Raporun bir nüshası ile sürücü kursuna yazılıp varolan sürücü belgenizi H sınıfına dönüştüreceksiniz önce. Sonrasında da gaz-fren elle kumandalı aracı ötv-mtv istisnası ile satın alabilirsiniz...

Üst Alt