Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedi, kardiyoloji ve KBB'den alınan raporların oran hesaplaması nasıl yapılır?

mgold

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Selam.
Arkadaşlar Vergi indiriminden faydalanmak için 2. kez rapor alıcam.Daha önce ortepedi den %40 rapor aldım ve Ankara da %30 düşürdüler.Ancak şimdi ortopedi,kardiyoloji ve kbb dan rapor alıcam.3 farklı bölümden aldığımdan oranlar toplanarak mı hesaplanıyor yoksa ortalaması alınıyor.Cevaplarınızı bekliyorum.Herkese iyi forumlar....

Arkadaşlar merhaba.Bugün özürlü rapuru için girmiş olduğum muayenede 1.rahatsızlığımdan %18 2. rahatsızlığımdan %18 3.rahatsızlığımdan %10 aldım.Haftaya heyet günü verdiler.Rapor oranım kaç olur.

OturanBoğa;

Bülent Abi Benim 1. 2. rahatsızlıklarım aynı rahatsızlık aslında.kalça eklem rahatsızlığım ve leğen kemiğim de kayma var hem ortopedi hemde fizik doktor ları %18 verdi.
bu %18 leri toplayıp 36 olarak mı hesaplıyacaz yoksa baltazar formülüne göre mi hesaplıyacaz birde KBB dan %10 verdiler.Salı günü de heyete girecem.Teşekkür ederim.

Bugün il sağlık müdürlüğünden raporumu %34 olarak aldım.Ankaraya gönderemeden hastane heyeti %34 e düşürmüş.Baltazar Formülüne göre %40 olarak hesaplamıştık.1. rahatsızlıkdan %18 2. rahatsızlıkdan %18 3. rahatsızlıkdan %10 oran vermişlerdi.Hastane heyeti Hangi Formüle göre hesap yapıyor?

Eğer 3 rahatsızlık için verilen oranları düşürmemişlerse, balthazard formülü ile toplama hatası yapmış olmalılar. Bunu hastanede birilerine sorun bence. Çünkü 18,3 + 18,2 + 10 = %40 yapar.

Üst Alt