Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OSAS ile birlikte anksiyete ve obsesif kompulsif bozuk vb. rahatsızlıklarım var..?

namik1470

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bir sorum olacak. Siteye yeni üye oldum.

Ben 1,5 yıldır apne cihacı kullanıyorum.Ağır OSAS teşhisi konuldu.
Ayrıca anksiyete bozukluğu ve obsesif kompulsif bozukluğu var.Prozac içiyom.8-10 yıldır bu hastalık var.
Ayrıca burundan ameliyat oldum 2 kere. kemiği düzelttiler ve et aldılar burundan.
Sol gözümde 1 derece astigmat var.
Huzursuz bacak sendromu var ama bunun için raporum falan yok.

Hayete girsem bana % 40 rapor verirlermi ? Vergi indirimi ve emeklilikten faydalanmak istiyorum.

namik1470

Sadece Ağır osas tan %35 alırsın.Diğer rahatsızlıkların için ise tahminen %40 -%50 arası oran alabilirsin.Balthazard formülü uygulandığında toplamda %50-%60 arası bir oran elde edebilirsin.

Başgedikli

Anksiyete,OKB ve huzursuz bacak sendromundan pek ümitli değilim.Burun , göz ve osastan toplam %40 alabilirmiyim.son 1 yıldır psikiyatriye muayeneye gitmediğimden pek ümidim yok. Huzursuz bacak sendromunujn teşhisini psikiyatri koymuştu ve tedavisini uygulamadım ama okb için prozac içiyorum.

namik1470

%40 oran alacağınızı düşünmekteyim.Ama yinede işinizi şansa bırakmamak için,terketmiş olduğunuz tedavilere tekrar başlayabilir,heyete girmeden önce,tüm tedavi ve epikrizlerinizi toplayarak bir dosya içerisinde sunmanız oranınızı daha da yükseltecektir.

Üst Alt