Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otizm hastası çocuğumun raporunu %90'na nasıl yükseltebiliriz?

ilkerinside

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
% 80 özürlü raporu olan otizm rahatsızlığı bulunan oğlum var. Kendisinin araç kullanması ve ehliyet alması mümkün değil. Zihinsel özürlü olmasından dolayı..

Bana yardımcı olmanızı istediğim nokta, % 90 özür oranına çıkması için mesela göz kusuru var miyop 3-4 numara civarı raporunda buna bir oran eklememişler sadece otizm e karşılık 80 oranı verilmiş diğer bütün alanlar oran verilmemiş. Sitede verilen ballzard türü değerlendirmelerden birşey anlamadım Oranı bulamadım o yazılardan.. Bu oranın % 90 a çıkması için hangi özürler olması gerekiyor(fiziksel olarak pek bir kusuru yok) yardımcı olanlara teşekkür ederim. Otizmli bir çocukla toplu taşıma araçlarında seyahat çok zor , insanı bitiriyor resmen.... Selamlar...

Ayrıca balthazard formülü ile toplandığında 80'in 90 olabilmesi için başka bir durum için % 47 ve üzerinde rapor alabilmeniz gerek. Ki bu da çok çok zordur.

Üst Alt