Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV için rapor alırken oranım düşerse emekliliğim ne olur?

Casher

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar ben geçen sene sağlık kurulu heyet girdim %86sureki. Rapor aldım aldığım raporu vergi dairesi başkan ligina götürdüm %86 surekli raporum onaylandı emekli oldum

şimdi tekrar sağlık kurulu gidip heyet girebilir miyim. ÖTV den yararlanmak için. düşük çıkarsa rapor oranı emekli maas iptal edilir mi acaba %4 oran daha alabilirsem ÖTV yararlanmak istiyorum

yardımcı olur musunuz

Casher

siz % 4 daha arttırırsanız ağır engelli sınıfına girersiniz. Ve sizin adınıza başkası kullanır aracı . Kendı kullananlar da duydum varmış ama yasal olarak doğru değil .

bu benimde merak ettiğim bir konu. OturanBoğa konu ile alakalı yardımcı olabilir misiniz ?

Her ne amaçla alınmış olursa olsun düşük oranlı yeni rapor SGK'nın radarına girme riski taşır ve emeklilik içi kontrol muayenesine çağrılma ihtimali doğurur.

Üst Alt