Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimiyle alınan araba 5 yıl sonra satıldığında ötv nasıl ve ne kadar ödeniyor?

ersan_58

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ötv indimiyle aldığımız arabayı 5 yıl sonra satarken ötv yi ne şekilde ve ne kadar ödüyoruz. Bilgisi olan varsa yazabilir mi...

evet araç 5 yılını doldurmuşsa hiç bir şekilde ötv ödenmemektedir ve istediğiniz kişiye satışını yapabilirsiniz

yani arabanın aldığımız ötvsiz ham fiyatı değilde piyasa değeri olan yani ötv+kdv vergiler dahil fiyatıyla satışını yapabilecez. anladığım bu mu arkadaşlar.

ben 51000 li,ralık aracı 36000 bine aldım. 5 yıl sonra satarken 51000 üzerinden mi satacagım.

ersan_58 aracın ikinci el piyasası ne ise o kadar fiyata satabilirsin 5 yılı doldurmuş isen.

aracı alırken ödemediğim ötv tutarı 16 bin lira 5 sene sonra bana kalıyor yani. aracı piyasa değerinde satabilirim.

Evet aynen öyle, 5 sene sonra aracın 2.el değeri neyse o fiyata satabilirsiniz..

Üst Alt