Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ötv muafiyeti için yeni rapor alırsam ve oran düşerse önceki haklarımı kaybeder miyim

linearray

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.

Sol kol Ekstremite' den dolayı 2000 senesinde almış olduğum %40 raporumu ne yazık ki araç alımı için kullanamıyorum. Tekrardan yeni bir rapor çıkartmam söylendi fakat bu seferde rapor oranım %20 lere düşüyor. Daha önce almış olduğum %40 oranlı rapor ile o dönem ( 2000 veya 2001 senesi ) vergi indirimi almıştım ve emekliliğime 2-3 sene kaldı. Şimdi sormak istediğim, yeni bir rapor alırsam ve oran düşerse, bu daha önce almış olduğum vergi indirimine olumsuz etki eder mi?

Ayrıca 2008 senesinde almış olduğum H sınıfı ehliyetim mevcut.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

hiç bir değişiklik olmaz merak etme bizim ülkemizde her işleme ayrı rapor saçmalığı olduğu için bir problem çıkmaz bende 2001 yılında almış olduğum %40 raporla çalışıyorum sınavlara giriyorum H sınıfı ehliyet ve araç için rapor aldım %40 vergi indirimi için başvurdum %19 yani demek istediğim herhangi bir problem yok emekli olurken tekrar rapor istemezlerse tabi

Üst Alt